Login firme   Inregistrare Firma
Lentile de contact


• Probabil că ai auzit si ai citit multe despre lentilele de contact. Unii prieteni spun că nu sunt mulÅ£umiÅ£i cu ele, alÅ£ii sunt. Oare care este motivul? Este foarte uÅŸor de răspuns la această întrebare.

În primul rând trebuie să ai o prescripÅ£ie corectă ÅŸi bună, cu ajutorul specialiÅŸtilor trebuie să-Å£i alegi o lentilă de contact cât mai potrivită pentru ochiul tău: transmisibilitate bună la oxigen, conÅ£inut de apă potrivit, termen de înlocuire si mod de purtare în conformitate cu stilulul tău de viaţă, să inveÅ£i corect modul de utilizare ÅŸi de întreÅ£inere a lentilelor de contact, să te prezinÅ£i periodic la un medic oftalmolog sau optometrist la controale, si cel mai important aspect: IGIENA.

Pe lângă lentile de contact trebuie să utilizezi si soluÅ£ii multifuncÅ£ionale (curăţare + dezinfectare + lubrifiere + clătire ÅŸi păstrare = 1 fel de soluÅ£ie). Într-adevăr este puÅ£in mai scump decât un ochelar făcuÅ£i pentru un an, dar asigură o acuitate vizuală mai bună, o libertate în fiecare zi de viaţă, la muncă, la chef, la sport etc.