Login firme   Inregistrare Firma
Lentile de ochelari

• După consultaÅ£ie poÅ£i să-Å£i alegi lentile de ochelari. Organice plastic ÅŸi minerale sticlă .

• Caracteristicile lentilelor organice plastic sunt: mult mai rezistente la spargere, sunt mai uÅŸoare la purtare, se pot monta în rame cu fir ÅŸi/sau cu ÅŸurub, dar sunt mai sensibile la zgârieturi. Este foarte important întreÅ£inerea corectă a lentilelor din plastic. Nu se ÅŸterg cu o cârpă normală când lentilele sunt uscate. Trebuie să speli lentilele cu apă de la robinet sau soluÅ£ii speciale pentru curăţarea lentilelor lichid sau spray ca să nu rămane praf pe lentile ÅŸi pe urmă să le ÅŸtergi cu lavetă specială cu microfibre. Se pot folosi ÅŸi lavete umede.

• Lentilele minerale sticlă sunt mai rezistente la zgârieturi, dar sunt mai grele ÅŸi se sparge uÅŸor la utilizare incorectă sau în caz de accident.

• Putem să-Å£i oferim lentile polarizate, lentile de soare cu sau fără dioptrii în mai multe culori, lentile fotocromatice generic numit „heliomatic” ceea ce se adaptează la intensitatea luminii ambientale , lentile cu tratament antireflex se recomandă pentru evitarea razelor nocive a luminii artificiale ÅŸi naturale , lentile cu tratament de durificare asigură o rezistenţă mai bună la zgârieturi .

• Conform prescripÅ£iei tale se poate alege lentile unifocale, bifocale sau progresive. Pentru o prezentare mai în detaliu te aÅŸteptăm în magazinele noastre.

• O gamă largă de lentilele de ochelari avem pe stoc lentile unifocale din sticlă sau plastic alb, lentile cu tratament antireflex albastru ÅŸi verde, lentile fotocromatice maro sau gri – dioptrie mică asta însemnănd ca ochelarul tău este făcut în termen max. de 2 zile lucrătoare. Lentilele cu dioptrii mari, lentile subÅ£iate, lentilele de soare, lentilele fotocromatice de ex. Tranzition, nu le avem pe stoc asta înseamnă că sunt comenzi speciale, cea ce în unele cazuri nu există nici în depozitul distribuitorului. Această comandă durează aproximativ 2 – 3 săptămâni.

In ultimii ani firmele mari producătoare de lentile au investit enorm de mult in cercetare-dezvoltare pentru a oferii lentile pentru nevoile fiecăruia. Există deja lentile fabricate în exclusivitate pentru tine, personalizate! Deci, dacă până acum ai ÅŸtiut că pentru problema ta nu există nici o soluÅ£ie vino la noi, ÅŸi dacă nu putem să-Å£i oferim lentile pt nevoile tale, primeÅŸti un bilet de masaj CADOU la o firmă de specialitate nu te speria: nu noi ne pricepem la de toate! . Serios!